Case

Här är ett axplock av det vi arbetar med på ÄLSKA.

Boost för Piteå Kommun

Nyligen höll vi en heldagsutbildning för en projektgrupp på samhällsbyggnadsförvaltningen på Piteå kommun. Ämnen Design Thinking, beteendedesign, agenda 2030 och normkreativitet stod i fokus. De nya kunskaperna kommer användas i arbetet kring deras nya aktivitetsbaserade arbetsplats som är under uppbyggnad.

Storyspot möter Norrland

Create, share and listen to podcasts, audio guides and stories about places and spots all over the world with Storyspot App. Så lyder budskapet från vår kund Storyspot där vi levererar ljud och digitalt innehåll och stories från hela Norrland.

Digital strategi och webbdesign

Vi brinner för att hjälpa entreprenörer med vardagens alla utmaningar. Därför höll Kicki en workshop i digital strategi och webbverktyget Heymo för entreprenörerna på inkubatorn Go Business.

Jämställd E-sport

ÄLSKA har det roliga och viktiga uppdraget att arbeta med jämställdhet och inkludering kring ett stort familjeevent för e-sport i Piteå. Eventet äger rum under vintern 2019.

Regional utvecklingsstrategi

Vi är en byrå som ÄLSKAR att påverka strukturer i samhället. Därför deltog vi vid konferensen för Regional Utvecklingstrategi 2030 och bidrog med våra insikter om bl a jämställdhet, beteendedesign och framtidens innovationssystem.

FEMME POP

ÄLSKA har haft den stora äran att göra en hemsida till musikkollektivet Femme Pop. Här lyfts kvinnor, icke-binära och transpersoner aktiva inom popmusiken fram för att visa arrangörer och andra i musikbranschen att det finns massor av andra än män som pysslar med popmusik. Kolla in hemsidan här.

FÖRENINGEN INKLUDERA

Inkludera är den förening som står bakom Femme Pop. Inom ramen för föreningen finns även musiklägret Lira Musikkollo och ett nätverk av föreläsare inom musik och jämställdhetsområdet. ÄLSKA har gjort hemsida och logga till Inkludera. Besök deras webb här

Worldly

Vi arbetar med Worldly som är en värdegrundsbaserad startup som vill förändra synen och minska på fördomar kring människor och andra länder. Worldly är i en pågående LEAN process där affärsmodeller och kommunikation testas.

Grafisk profil

Ett roligt uppdrag var vår egen nya grafiska profil och implementeringen av den i alla sociala medier och digitala kanaler och på trycksaker. Eftersom vi på ÄLSKA växte upp under 90-talet så kändes det helt rätt att låta grafiken inspireras av sci-fi filmer på VHS och tv-shop.

Vill du också samarbeta med ÄLSKA?