Framtidens handel

Trenderna inom handeln är många, motstridiga och svårtolkade. Många handlare velar, avvaktar och kallsvettas av ordet “butiksdöden”. Och när man minst anar det dyker det upp en nyskapande idé som omkullkastar butiker, restauranger och gallerior. Till och med e-handlare kan få en känga av nya koncept.


Men som i många fall är dock anfall bästa försvar. Våga sätt ner foten och driv utvecklingen dit du själv vill, innan någon annan tar första steget.


Vi erbjuder stöd till alla aktörer inom handeln att driva framtidsprojekt med nya idéer och koncept, medan ni fortsatt kan fokusera på det dagliga arbetet i kärnverksamheten. Vi arbetar kundfokuserat och med verktyg baserade på beprövade innovationsprocesser. Vi håller i trådarna och siktar på att nå de effektmål vi sätter upp tillsammans.


Vi börjar med att skapa insikter om er specifika situation och sedan startar en innovationsresa där ni hamnar i förarsätet istället för i baksätet när det gäller att skapa framtidens handel.

För vem är detta?


Driver du butik, restaurang eller kanske ett handelsområde eller galleria så passar detta koncept.. Vi arbetar också gärna med e-handlare, besöksmål och andra handlare som vill vara i framkant.


Vad blir resultatet?


Exakt vad resultatet blir är omöjligt att säga på förhand. Men vi på LSCA är experter på ny teknik, hållbarhet och inkludering, digitalisering, beteendedesign, gamification, digital strategi och marknadsföring. Vi samarbetar också med en rad andra företag och experter inom teknik och trender, så vad det än blir så kommer det bli något i framkant.


Vad kostar det?


Vi kommer gemensamt fram till en budget som passar er verksamhet och de effektmål ni är ute efter.