KREATIVA KOLLEKTIVET

Kreativ och strategisk ARBETSPLATS

Vad är kreativa kollektivet?

Det kreativa kollektivet är en mötesplats och arbetsplats för frilansare och andra som arbetar platsoberoende som ser styrkan och kreativiteten i att arbeta sida vid sida eller tillsammans med de som kan komplettera och inspirera dig. Strategiskt, smart och roligt!


Vem är du?


Vi tänker oss att du är en frilansare eller arbetar platsoberoende på annat sätt. Kanske är du digital nomad som vill upptäcka Norrbotten under en tid? Kanske är du bara less på att jobba hemifrån, på det tråkiga kontoret eller från caféerna. Då är kreativa kollektivet intressant för dig!

Kreativa och strategiska samarbeten

Hos oss hittar du ett glatt gäng att hänga med och det finns många möjligheter till samarbeten, gemensamma projekt och andra kreativa initiativ. Vi supportar gärna dina idéer på alla sätt vi kan. Är du nystartad finns andra frilansare och affärsutvecklare i kollektivet som kan ge dig goda råd och tillgång till nya nätverk och möjligheter.

Arbetsmarknaden förändras och allt fler blir frilansare. Det är ett bra sätt att hitta balans mellan jobb och fritid. Men då är det också viktigt att hitta platser där man kan möta likasinnade. En del åker till Bali, men vi menar på att Norrbotten är minst lika spännande!

Medlemskap

Det finns olika typer av medlemskap i kreativa kollektivet.

Oavsett medlemskap har du tillgång ett öppet kontorslandskap med

wifi, skrivare/scanner, fikarum och kök, konferensrum och lounge.

Samt rum där du kan stänga in dig och arbeta ostört och prata i telefonen en stund.

Community medlem

Bli medlem kollektivet, nätverket och få tillgång till en arbetsplats i vårt coworking space 5 dagar per månad. (Med möjlighet att utöka) Du blir även inbjuden till gemensamma happenings.


Pris: 395kr/mån (Exkl moms)

Köp 3, 6 eller 12 månaders medlemskap

In House medlem

Detta medlemskap ger dig en arbetsplats som du har access till alla dagar, dygnet runt. Du har möjlighet att förvara dina prylar i vårt coworking space.


1595 kr/mån (Exkl moms)

3 mån uppsägningstid

Drop-in

Arbetar du i Piteå tillfälligt eller är på genomresa? Då finns drop-in plats i kreativa kollektivet.


Pris: 175 kr/dag

- För mig är kreativa kollektivet perfekt för att det ligger mitt i centrum i Piteå. Miljön och personerna som jobbar där är väldigt inspirerande!

Linda Granberg. Grundare av Digitallyftet och influencer på Instagram

VILL DU VETA MERA ELLER BLI MEDLEM?

Hör av dig till oss via formuläret längst ned eller på annat vis så ser vi till att du kommer igång.


Telefon: 070-233 82 43 (Kicki)

Mail: kicki@lsca.se

Adress: Kyrkbrogatan 5b


Vi finns även på Facebook och Instagram.

Vi som driver kollektivet är Kicki Fagerlund och Danne Gustafsson på framtidsbyrån ÄLSKA. Vi hjälper organisationer med innovation, digitala strategier samt hållbar utveckling. Vår verksamhet genomsyras av disruptiva idéer, jämställdhet, normkreativitet och medskapande.

HÖR AV DIG